ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ :   ΑΘΗΝΑ  210 6962600, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2310 372600
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! 14 501
Loading...

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γναθοχειρουργός

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Ο Χαράλαμπος Αποστολίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (1986). Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, από το οποίο αποφοίτησε το 1991. Ειδικεύθηκε στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Tufts University και Boston Medical Center, Boston, Massachusetts, Η.Π.Α. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998 και εργάστηκε ως γναθοπροσωπικός χειρουργός στην Κλινική Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ογκολογίας του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου (Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας») μέχρι το 2008.

Από το 2001 είναι Diplomate του American Board of Oral & Maxillofacial Surgery, τίτλος που αποτελεί την ανώτατη βαθμίδα πιστοποίησης της ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στις Η.Π.Α. Είναι μέλος σε πολλές επιστημονικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης και της American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons. Επίσης, είναι Fellow της International Team for Implantology (ΙΤΙ). Έχει δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Αμερικανικά επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει πολλές φορές ως ομιλητής σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.

Ο κ. Αποστολίδης ασχολείται με όλο το φάσμα της σύγχρονης στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής και ειδικότερα με την οδοντοφατνιακή χειρουργική, τη χειρουργική εμφυτευματολογία του στόματος, την αποκατάσταση των ελλειμματικών ή ατροφικών γνάθων με μοσχεύματα σκληρών και μαλακών ιστών, την τραυματολογία του σπλαγχνικού κρανίου, την ορθογναθική χειρουργική για την αποκατάσταση δυσγναθιών και δυσμορφιών του προσώπου, καθώς και με τη χειρουργική ογκολογία της στοματογναθοπροσωπικής χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2023-10-26T10:33:31+00:00