ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ :   ΑΘΗΝΑ  210 6962600, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2310 372600
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! 14 501

Γιορτή της Μητέρας – Ένα δώρο για τη μαμά, από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συνεχίζει τη δράση #ΠάρεΤονΈλεγχο, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την αξία του προληπτικού ελέγχου.

Ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος σε κάθε ηλικία, ακόμη και στα παιδιά, ενώ είναι πολύ σημαντικό να εξατομικεύεται με βάση την ηλικία, τον τρόπο ζωής και το ιατρικό ιστορικό κάθε ατόμου

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας (8 Μαΐου), προσφέρονται προνομιακά πακέτα εξετάσεων για μητέρες και παιδιά κάθε ηλικίας.

Μέχρι και τις 31 Μαΐου, στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, πραγματοποιούνται εξετάσεις που έχουν στόχο την πρόληψη προβλημάτων που μπορεί να αφορούν τις μητέρες και τα παιδιά.

Κάθε μαμά μπορεί να κάνει αιματολογικές εξετάσεις, ψηφιακή μαστογραφία με δωρεάν εκτίμηση από μαστολόγο καθώς και έλεγχο της υγείας των οστών.

Για τα παιδιά παρέχεται βασικός εργαστηριακός έλεγχος, που είναι απαραίτητος για την αξιολόγηση της γενικής τους κατάστασης. Όλες οι προληπτικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στα Διαγνωστικά Κέντρα και τις Κλινικές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας και σε περιβάλλον φιλικό για μικρούς και μεγάλους. Το check up μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς παραπεμπτικό ιατρού, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις γίνονται χωρίς ραντεβού.

2022-05-10T13:53:09+00:00