ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ :   ΑΘΗΝΑ  210 6962600, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2310 372600
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! 14 501
Loading...

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΩΡΛ

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Ιατρός Ευθύμιος Χριστόπουλος γεννήθηκε το 1952 στη Βυτίνα Αρκαδίας. Εισήχθη το 1970 στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και το 1976 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1977 έως το 1980 υπηρέτησε σε πολεμικό πλοίο και στη Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Από το 1981 έως το 1985 έκανε ειδίκευση στην ΩΡΛ και έλαβε την ειδικότητα του χειρουργού ωτορινολαρυγγολόγου από την ΩΡΛ Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Το 1985 μετέβη για μετεκπαίδευση ενός χρόνου στην ΩΡΛ Κλινική του Πανεπιστημίου του Newcastle Upon Tyne της Αγγλίας και έκανε ειδική εκπαίδευση στην Ωτοχειρουργική και Ρινοπλαστική, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το 1988 ανακηρύχθει με άριστα σε διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1989 μετέβη για νέα μετεκπαίδευση ενός χρόνου στην ΩΡΛ Κλινική και στην ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ Κλινική του Πανεπιστημίου του Pittsburgh των ΗΠΑ και εξιδεικεύτηκε στις ενδορρινικές ενδοσκοπικές χειρουργικές τεχνικές, στα Laser και στην ΠΑΙΔΟ-ΩΡΛ. Στο διάστημα αυτό είχε ενεργό συμμετοχή σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στα πανεπιστήμια Saint Louis, Vanderbilt και Johns Hopkins.

Μετά την ειδικότητα ανέλαβε επιμελητής της ΩΡΛ Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ). Από το 1996 έως το 2009 διετέλεσε Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής του ΝΝΑ. Το 2004 και το 2006 μετέβη στο Παρίσι όπου διδάχθηκε τις νέες τεχνικές στη φωνομικροχειρουργική.

Συμμετέχει σαν ειδικός ομιλητής σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια όπου αναπτύσσει εξειδικευμένα θέματα στην ωτοχειρουργική, ρινοπλαστική, φωνομικροχειρουργική, ενδοσκοπική χειρουργική και Laser ενηλίκων και παιδιών.

Εκπαιδεύει νέους ιατρούς για να γίνουν ειδικοί Ωτορινολαρυγγολόγοι και συμμετέχει διαρκώς σαν εκπαιδευτής σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.
Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά σχετικά με τα θέματα εξειδίκευσής του.

Ο κ.Χριστόπουλος εφαρμόζει προηγμένες χειρουργικές τεχνικές και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της μικροχειρουργικής, της ενδοσκοπικής χειρουργικής και των Laser για να κάνει χειρισμούς με απόλυτη ακρίβεια και να μπορεί να αγγίζει το τέλειο αποτέλεσμα.

Είναι πατέρας δύο παιδιών και πολύ περήφανος γι’αυτά. Η Αλεξία που γεννήθηκε το 1979 και ο Χρήστος το 1987, του δίνουν πνοή ζωής και ενέργειας για συνέχιση του δημιουργικού του έργου.

Ο Ιατρός Ευθύμιος Χριστόπουλος εξετάζει ασθενείς στο Ιδιωτικό του Ιατρείο και στη Βιοκλινική Αθηνών.
Είναι επιστημονικός συνεργάτης και Διευθυντής ΩΡΛ στη Βιοκλινική Αθηνών.

Μέλος των εταιρειών

Ιδρυτικό μέλος των εταιρειών

  • Ελληνική Εταιρεία Ιατρικών Εφαρμογών Laser
  • Ελληνική Εταιρεία Απνοιών και άλλων διαταραχών ύπνου
  • Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

  • Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αρθρογραφία Ιατρού

2021-07-02T16:06:09+00:00