ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ :   ΑΘΗΝΑ  210 6962600, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2310 372600
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! 14 501
Loading...

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΑΚΟΥΣΤΗ

Γαστρεντερολόγος

Η Ιατρός Κανελλοπούλου Εξακουστή (Ξένια) του Ιωάννη γεννήθηκε το 1965 στα Τρόπαια Αρκαδίας και είναι έγγαμη με ένα παιδί. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) το 1990 και έχει το τίτλο ειδικότητας Γαστρεντερολόγου από το 1999. Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Γαστρεντερολογίας- Ηπατολογίας από την επιτροπή εκπαίδευσης του EuropeanBoardofGastroenterologyandHepatology της EUMS (EuropeanUnionofMedicalSpecialists) από το 2011.

Έχει υπηρετήσει ως αγροτική Ιατρός στο περιφερειακό αγροτικό Ιατρείο Νιάτων Λακωνίας (1991-1992), ως ειδικευόμενη Ιατρός στην Παθολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας «Αγ. Παντελεήμων» (1993-1995), ως ειδικευόμενη Ιατρός στην Γαστρεντερολογία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς» (1995-1999) και έκτοτε δραστηριοποιείται ως Ιατρός ειδικότητας Γαστρεντερολόγου – ελεύθερος επαγγελματίας, έχοντας διάφορες συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς και παρόχους υπηρεσιών υγείας.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας (ΕΓΕ), της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων Ελλάδος (ΕΠ.Ε.Γ.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού (Ε.Ε.Μ.Ε.Π).

Η πολυετής επιτυχημένη επαγγελματική της εμπειρία οφείλεται στην άριστη επικοινωνία με τους ασθενείς, τη φροντίδα και υποστήριξη των ασθενών, την επαρκή προπτυχιακή και μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Ιατρική και την Γαστρεντερολογία, την συνεχιζόμενη δια βίου εκπαίδευση και ενημέρωση στις σύγχρονες προκλήσεις της Ιατρικής και της Γαστρεντερολογίας με συμμετοχή σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων (ως σύνεδρος, εκπαιδευόμενη, εκπαιδεύτρια, ομιλήτρια σε συνέδρια, σεμινάρια, συμπόσια, μετεκπαιδευτικά μαθήματα κά της ημεδαπής και αλλοδαπής), τον μεγάλο αριθμό ασθενών και την αντιμετώπισή τους σε πρωτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο επίπεδο καθώς και τον μεγάλο αριθμό ιατρικών γαστρεντερολογικών πράξεων για διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του γαστρεντερικού συστήματος όπως γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, πολυπεκτομές, ενδοσκοπικές αιμοστάσεις, ενδοσκοπικές γαστροστομίες κά.. Έχει συμμετάσχει σε Ελληνόγλωσσες και Αγγλόγλωσσες επιστημονικές εργασίες. Έχει βραβευθεί δύο φορές με το 1ο βραβείο για την επιτυχή συμμετοχή της σε ισάριθμους διαγωνισμούς ‘Ενδοσκοπικών quiz’.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Γαστρεντερολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών (πρώην Γενικής Κλινικής Αθηνών) από το 2001.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2023-10-26T10:41:08+00:00