ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στοχεύει στην πλήρη και συνεχή ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασθενών/εξεταζόμενων της προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Όλα τα στελέχη και το προσωπικό είναι υπεύθυνα για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και με την συνεπή εκτέλεση των καθηκόντων τους διασφαλίζουν την ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασθενών/εξεταζόμενων.
Ο Όμιλος εφαρμόζει πολιτική διασφάλισης της προστασίας εμπιστευτικών πληροφοριών.
Ο Όμιλος δεσμεύεται για τη διαχείριση των κλινικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κλινικών κινδύνων.
Είναι πεποίθηση της Διοίκησης ότι για να επιτευχθούν τα παραπάνω, όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας πρέπει να είναι κατάλληλα σχεδιασμένες και ελεγχόμενες ώστε αφενός το ανθρώπινο δυναμικό να ενεργοποιείται με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, και αφετέρου ο εργαστηριακός εξοπλισμός και τα λοιπά υλικά μέσα να χρησιμοποιούνται ορθά και αποτελεσματικά.
Με γνώμονα τα προαναφερόμενα, το όραμα του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για συνεχή άνοδο εκφράζεται μέσω της πολιτικής ποιότητας που όλοι ενστερνιζόμαστε, και συνοψίζεται στην ακόλουθη φράση:
«Παρέχοντας σήμερα ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καταβάλουμε καθημερινή προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο χώρο της υγείας».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Σπανός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεσμεύεται να εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων, ως προς τις υπηρεσίες σίτισης που προσφέρει, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς προτύπου ISO 22000:2018.
Στόχοι και δεσμεύσεις ως προς την εφαρμογή και πιστοποίηση του Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων:
- Συνεχή συντήρηση και βελτίωση των υποδομών και του εξοπλισμού της κουζίνας για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας
- Συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού σε θέματα ασφάλειας τροφίμων
- Συνεχή έλεγχο των προμηθευτών τροφίμων και υπηρεσιών για την διασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας
- Εξασφάλιση κατάλληλων μέσων και πόρων
- Επεξεργασία και διαχείριση τροφίμων πάντα με ελεγχόμενες διαδικασίες
- Συνεχή καθαρισμό και απολύμανση των χώρων, του εξοπλισμού και έλεγχο της υγιεινής του προσωπικού
- Άμεση αναγνώριση πιθανών προβλημάτων ή παραπόνων και προσπάθεια για αποτελεσματική διευθέτηση τους, με επίβλεψη εκπροσώπων της Διοίκησης
- Συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές και εθνικές κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες εστίασης του ιδρύματος.
- Διενέργεια συνεχών εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων από διαπιστευμένους φορείς και εξειδικευμένους επιθεωρητές για τον έλεγχο της τήρησης των σχετικών απαιτήσεων ως προς τις παρούσες δεσμεύσεις, για τον έγκαιρο εντοπισμό και μελέτη των μη συμμορφώσεων και κατά συνέπεια στην εφαρμογή προληπτικών & διορθωτικών ενεργειών
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ
Π.Α.Τ – Έγκριση: Εκπρ/πος ΔΣ – Έκδοση: 27/02/2021 – Αναθεώρηση: 1