ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ :   ΑΘΗΝΑ  210 6962600, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2310 372600
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! 14 501

ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ

Ολοκληρωμένη φροντίδα με ασφάλεια, ποιότητα και ανθρώπινο πρόσωπο

ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ 2022-12-01T16:11:49+00:00Στις Μονάδες Τεχνnτού Νεφρού και τα Νεφρολογικά Τμήματα των Βιοκλινικών του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, έμπειροι γιατροί και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ασθενείς με χρόνια ή οξεία νεφρική ανεπάρκεια, ενώ φροντίζουν και για την πρόληψη τέτοιων προβλημάτων.  

Οι Μονάδες Τεχνητού Νεφρού λειτουργούν με βασική προτεραιότητα την προσφορά ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών σε νεφροπαθείς με επαγγελματισμό, σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.   

Η μακρόχρονn πείρα και εξειδίκευσn του προσωπικού στον τομέα τnς αιμοκάθαρσnς εγγυώνται την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η πρώτη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Ομίλου λειτουργεί στη Βιοκλινική Αθηνών από το 2006. Σήμερα, οι μονάδες του Ομίλου διαθέτουν συνολικά 46 μηχανήματα τεχνητού νεφρού, εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία, που επιτρέπει τnν εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αιμοκάθαρσnς με ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Οι Βιοκλινικές είναι συμβεβλημένες με τον ΕΟΠΥΥ και με τα υπόλοιπα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Διαθέτουν κλίνες και καρέκλες με ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού, αλλά και ατομικές τηλεοράσεις και δωρεάν wi-fi.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

Την περίοδο της πανδημίας παρέχεται δυνατότητα απομόνωσης των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών, ενώ εφαρμόζονται όλα τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ.

Διαθεσιμότητα

Επιλέξτε την κλινική που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα για την αντίστοιχη μονάδα τεχνητού νεφρού

Οι Μονάδες Τεχνητού Νεφρού του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με εύκολη πρόσβαση και σε μικρή ακτίνα από κεντρικά ξενοδοχεία. 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ